img

Разбра се как е станал тежкият инцидент със Стефан Данаилов

/
/
/
21982 Views

Легендарният актьор Стефан Данаилов е със счупена шиийка на тазобедрената става на левия крак и му предстои спешна операция, както вече информира БЛИЦ. Това заявили близки до Ламбо, който беше докаран с линейка и приет в бургаската болница “Бургасмед”.

Данаилов е пострадал при падане в неговото жилище в Приморско, където е почивал. Майстори ремонтирали терасата, която била мокра и той се подхлъзнал. Това обаче не е станало днес, но актьорът се надявал, че само е навехнал крака си, пише “Трафикнюз”.

Когато болките станали нетърпими шофьорът му повикал линейка, която го откарала в бургаската болница.

Големият актьор е съгласен да бъде опериран в Бургас, защото има доверие на местните специалисти. Но близките му предпочитат интервенцията да бъде извършена в столицата, за да се редуват в постоперационните грижи.

В момента към Бургас пътува екип от най-добрите столични ортопеди начело с проф. д-р Андрей Йотов от “Софиямед”, които ще преценят на място какво е състоянието на 76-годишния актьор.

Той участва в национално турне със спектакъла „Актрисата“ преди да отиде в Приморско.

Следващото представление трябваше да бъде на фестивала „Сцена на кръстопът“ в Пловдив, създаден и продуциран от самия Стефан Данаилов, но явно ще се отложи.

Корнелия Нинова и Вежди Рашидов са били сред първите, които веднага са позвънили на Ламбо, за да предложат помощ при евентуалното му транспортиране в София.

Лидерът на БСП коментира в своя профил във Фейсбук, че въпреки преживения инцидент Ламбо е с висок дух и напълно контактен.

Източник: БЛИЦ

error: Съдържанието на сайта е защитено!