img

Вижте какво разкрива за Вас формата на устните Ви – много е точно!

/
/
/
550 Views
Супер точен тест, разкрива много за характера ви. Според формата на устните можете да разберете повече за личността си. Вижте:
1. Кукленски устни

Жени с такива устни обичат вниманието, обичат да флиртуват и хич не се срамуват от нови запознанства и любови. Те са суетни и сякаш живеят за любовта. Смисълът на живота им се губи, ако няма кой да обичат и за кого да живеят. Кокетни и много мили по душа, това са жените с кукленски устни. Работят само това, което им харесва и не правят компромиси с работното място. Предпочитат по-артистичните професии.

2. Кокетни устни

Жените с такава форма на устните са дами от класа. Те обичат лукса, обичат пътешествията и държат до себе си да имат мъж, който може да им осигури всичко това. Външният вид за тях също е от голямо значение и прекарват всяка свободна минута във фитнеса. Тези кокетки не обичат да работят, предпочитат да работят върху себе си. Дай им пари и не ги мисли.

3. Устни под формата на линия

Тънките и прави устни са привични за дамите, които приемат живота много насериозно. Те са срамежливи, строги във външния си вид и не са от най-общителните в офиса. Те не харесват да им обръщат много внимание, почти през цялото време ходят с вързана коса и не държат много на стила си на обличане. Отговорни и пестеливи са, чудесно се справят с отглеждането на деца.

4. Нацупени устни

Жените с такива устни определено носят в себе си и малко мелахнолия, която чертае траекторията, по която се движат в живота. Те мислят много философски, не се отпускат и не живеят на пълни обороти. В любовта търсят сигурен партньор, не празноглав романтик. Имат нужда от силна подкрепа и ведър човек, който да балансира мелахноличния им характер.

5. Груби устни

Жените, които имат плътни устни с не много изразителни извивки, са жени, които често страдат за любовта. По някаква причина не успяват до покажат най-доброто от себе си на потенциалния партноьр. Често го губят и заради несигурност, понижено самочувствие и ниска самооценка.

6. Секси устни

Дамите с плътни и изразителни устни са най-сексапилни и излъчват по-различна енергия от другите. Те са истински магнит за мъжете, уважават себе си и вървят с високо вдигната глава. Добри са в бизнеса, могат да ръководят много хора и са уважавани шефове. В любовта са много всеотдайни и са мечтата на всеки зрял мъж. Като малки са били по-несигурни в себе си, но с времето за разцъфтяли прекрасно и са осъзнали, че са красиви и умни жени.

7. Детски устни

Формата на тези устни говори за жените, че са щастливи, радостни и много позитивни хора. Пазят детското у себе си, вярват все още в чудесата и винаги казват, че с добро всичко се постига. В любовта са отстъпчиви, търпеливи и дават всичко от себе си за човека до тях. В работата са свенливи, не заемат ръководни позиции, но са душата на колектива.

8. Сериозни устни

Дамите с такава форма на устните са наистина строги и делови. Те не се сприятеляват с всички, държат на личното си пространство и не обичат някой да им казва какво да правят с живота си. Много са праволинейни, не си падат по приключенията и никога не можеш да ги изкараш от тях в петък вечерта.

9. Устни с вдлъбнатинки

Дамите с такъв тип устни са сочени от другите за странни. Те наистина са странни птици, но са много добронамерени. Няма човек, който да каже лоша дума за тях. Обикновено работят зад бюро, зад компютър и не са комуникативни. Предпочитат тишината, не вярват в любовта и дори не я чакат.

10. Изтънени устни

Жените с такива устни са много деликатни същества, които вярват, че една дама трябва преди всичко да бъде изискана. Те много трудно дават сърцето си, а който го поиска, дълго трябва да се бори за него. В любовта са всеотдайни, ненавиждат лъжата и не прощават изневяра. Никога и за нищо на света.

11. Леко закривена усмивка

Тази форма на устните разкрива, че тези жени са много хитри. Обичат клюките, обичат да плетат интриги и изобщо не ги е страх, че ще се опарят. В любовта често им се случва да залитат по чужди мъже, но понякога се овладяват и са разумни. Работят в бизнеса или в политиката, тази роля много им отива.

12. Раздалечени устни

Това са жени, които не се отличават много от другите. Сливат се с тълпата, нямат откроени занимание и не са много дейни. Обикновено в любовта също не правят първата крачка, а чакат някой да ги забележи. Пасивността им обаче често им играе лоша шега.

error: Съдържанието на сайта е защитено!