img

Ето каква е Дженет от Сълзи от рая в истинския живот

/
/
/
2894 Views

Алмила Ада – аристократка с балетна пачка

Ако главната героиня в „Сълзи от Рая” ви се струва позната, значи непременно сте гледали „Част от мен”. Сладураната, която изигра Нехир – племенницата на героя на

Йозджан Дениз, няма голям опит като актриса, но е момиче с късмет и то – във всичко!

Алмила Ада Баязътолу е само на 24, но има живот като на кино! Човек би си казал, че всичко дължи на красотата си, но не си дава сметка колко труд е положила, за да получи живота, който има.

Не е за подценяване и факта, че единствена дъщеря на богати наследници, отгледана в луксозно имение, намиращо се на Принцовите острови.
Родителите й са работещи хора, макар и двамата да са от заможни семейства. Баща й е журналист, а майка й се занимава с мода. Преди да замине със семейството си в Москва, от съвсем мъничка ходи на балет и свири на пиано.Бабите й са истински аристократки, но и много взискателни. Само на три години Алмида осъзнава колко е важно изкуството и че иска жертви. Децата навън играят, а тя часове наред упражнява техниката си.
Родителите й също са увлечени от изкуството. Баща й пише разкази, а майка й рисува. Те не забравят детето си и още преди да навърши 14, малката Алмида е обиколила Европа в търсене на най-качествената танцова школа

И далеч не става дума за пари! Ненавършила пълнолетие, тя е приета с пълна стипендия в Консерваторията. В родината учи „Изящни изкуства и балет”, а след това усъвършенства наученото в Кралската академия в Лондон.

Кариерата й започва да се развива прекрасно. Получава централни роли в спектакли, участва в турнета. Докато следва обаче неокачвано печели кастинг за ролята на младата Наташа Романов в един от филмите за „Отмъстителите” през 2015та.
Нелепа травма я принуждава да се лекува у дома, а там я чака ролята на Нехир в „Част от мен”. Справя се достатъчно добре, за да получи още две предложение преди всички а заговорят за „Сълзите на Дженет”.

Днес Алмила Ада обикаля Европа, мечтае за балетна школа, но и за филмова кариера. Само на 24 има връзка…от 8 години! С любимия й Пол дори планират да се оженят!

Източник: За жената

error: Съдържанието на сайта е защитено!