img

Глория пак се разголи на плажа и предизвика възмущение – ето какво показа този път: прекалено ли е? (Снимки):

/
/
/
3305 Views

Глория е от попфолк-певиците, които досега рядко си позволяваха да пускат свои поразголени кадри в мрежата. 46-годишната звезда на “Пайнер”, обаче, напоследък е неузнаваема в това отношение .

Последните месеци Глория прекарва край плажа – я на нашето море, я на гръцкото или на някой екзотичен остров. Компания й прави новото й гадже Йордан Джермански.

Феновете не пропуснаха да забележат промяната в попфолк-дивата, откакто има нов мъж до себе си – най-накрая Глория стопи ледената си облицовка, но с това загуби и от звездния си статус, укоряват я мнозина. Тя просто не спира да публикува полуголи снимки в социалните мрежи, което до този момент бе неприемливо за нея. Само преди няколко дни показа новия си бански, който е толкова изрязан, че почитателите й се чудят какво се случва с 46-годишната им любимка.

Глория бански

Изглежда Глория най-накрая е намерила любовта на живота си, след като за първи път показва кой е мъжът, който споделя леглото ѝ. Дали заради него или с напредването на годинките я удря втори пубертет, но е започнала да се държи като тийнейджърка., коментират из светските среди.

Глория определено има хубаво тяло , с което да зарадва окото на мъжкия пол. Никого до този момент обаче не е споделяла такива фотоси, а това лято прегря социалните мрежи с провокативни снимки и супер секси бански.

Източник: За жената

error: Съдържанието на сайта е защитено!