img

Детето-чудо Кристиян Костов скандализира обществото с последната си снимка (Снимка): Премина ли на другия бряг?

/
/
/
14592 Views

Детето-чудо на музиката, талантливият певец Кристиан Костов скандализира обществото с последната снимка, която публикува в Интернет. На нея Костов изглежда коренно променен – фенове отбелязаха, че певецът напълно е заприличал на жена, и останаха изумени от вида му .

Младежът, който представи България на “Евровизия” през 2017 г. и завоюва престижната втора позиция, напълно се е феминизирал , става ясно от последната му фотосесия.

Крис е все по-изнежен, а дрехите му са като от гардероба на някое момиче – синя риза с широки цветни ръкави, тъмен панталон два пръста над глезените, а отдолу си личат мрежести чорапи.

Ансамбълът завършва с груби модерни маратонки. Крис нежно е кръстосал крак връз крак като някоя романтична госпожица от средата на XIX в., а върху дрехата му е преметната удобна чантичка. Прическата му пък е старателно направена със сешоар.

Кристиян Костов

В момента Костов се подвизава в Ню Йорк – любимо място на свободомислещи хора. В Голямата ябълка той е отседнал при свои приятели и вече успя да се разходи до някои от най-популярните забележителности като площада Тайм Скуеър, Американския природонаучен музей и Сентрал парк, пише Lupa.bg.

В Ню Йорк Кристиан ще прекара още няколко дни. Пътешествието му последва и кратък „отпуск“ по родното Черноморие, като изпълнителят на “Beautiful Mess” събира тен на Свети Влас и Синеморец. В началото на септември, певецът ще отпътува отново за Китай, където се превърна в истинска звезда след участието си в риалити шоуто “Singer 2019”.

Източник: За жената

error: Съдържанието на сайта е защитено!