img

Андреа бясна: Не съм 100 кг – певицата показа божествено тяло на плажа

/
/
/
38851 Views

Андреа е бясна. Последните дни се появиха кадри, за които се твърди, че са на поп фолк изпълнителката. На тях е доста едра руса жена. Според медиите снимките са направени преди седмица и на тях е Андреа.

Това раздразни поп фолк изпълнителката и тя реши да опровергае разпространилите се слухове, че това е тя и че е достигнала 90 кг. В официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм Андреа качи секси снимка по бански от плажа, за да покаже истината на своите почитатели. „Не е лесно постоянно да те клеветят и да пускат фалшиви статии за теб!“, възмущава се певицата.

Андреа на плажа

„Точно затова същата медия загуби много дела от мен! Посланието ми тук е следното. Представете си как някои хора, на заплата разбира се (според мен би трябвало да вземат повече пари, в крайна сметка, клеветейки някого и оронвайки го с фалшиви снимки и статии, определено си слагат грях на душата). Сядат зад бюрото и започват да мърдат малките си пръстчета върху клавиатурата и си казват – какво достатъчно вулгарно да напиша, за да се продаде бройчето днес?

И вие купувате и пълните джоба на бездушни и неморални хора! Те печелят от вас, обиждайки живота на хората, които се опитват да постигнат нещо! Някои от вас го купуват, четат… някои вярват в написаното… и започвате да ме питате дали е вярно или не… Един безкраен и безсмислен кръг!

Някой път си мисля, че животът ми е като филм, но не обичам драмите, затова не влизам в измислени скандали, не обичам глупости, които да ме отклоняват от главното, което обичам – my music! И хората, които обичам, които ме подкрепят и обичат изкуството ми… заради Вас си заслужава винаги!“, пише поп фолк изпълнителката.

Феновете на Андреа я подкрепиха и не пропуснаха да й кажат колко много я обичат.

Източник: kliuki.ws

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!