img

Разгневени майки скочиха на Антония Петрова заради тези кадри със сина ѝ (Снимки):

/
/
/
29470 Views

Антония Петрова често ни радва със снимки на щастливото си семейство – на тях виждаме обикновено най-голямата ѝ радост, сина ѝ Благовест, както и любимия ѝ съпруг Ивайло. Но мнозина намират тази открита показност и демонстрация на чувства за прекалена.

Последните обвинения и нападки към „Мис България 2009” дойдоха от разгневени майки в най-посещавания женски портал – bg-mamma.

 

За пореден път Петрова-Батинкова, която стана майка навръх имения си ден Антоновден, доказа, че е  хиперамбициозна майка .

След като направи погача на Благовест с 40 орисници, а в края на юни се похвали, че Бести е изкачил връх Вихрен, макар и в бебешко кенгуру, Антония публикува видеоклип как заедно със съпруга й Ивайло насърчават 6-месечното бебе да стои на краката си и да направи няколко крачки. И докато клипчето предизвика умиление и възторг у голяма част от почитателите ѝ, други го намериха за възмутително и побързаха да порицаят младата майка. На неговата възраст връстниците му се учат да седят стабилно седнали, а детските крачета още не са готови за такъв подвиг като ходенето.

Антония Петрова син

Благовест Ивайло Батинков на 6 месеца: стои прав, ходи, подпирайки се за мебелите, балансира, изправя се напълно сам и лази със скоростта на светлината! Уникален малък мъж!”, хвалеше го бившата миска. Във видеото малчуганът се изправя на крака, подпирайки се на радиаторите на парното, опитва се да се задържи на крака, олюлява се, пада на земята и започва да пълзи.

„Пълзи със скоростта на светлината, стои прав сам, балансирайки и почти ходи, придържайки се за мебелите или за нас от сутрин до вечер! Бест е най-усмихнатото, будно, активно, любознателно и комуникативно дете!”, не може да го нахвали Тоца.

Антония Петрова семейство

Еуфорията й обаче разгневи майките в най-посещавания женски сайт bg-mamma, които бяха втрещени и възмутени от амбициите на Антония синът й да изглежда като вундеркинд. „Оставете детето на мира”, бяха най-честите препоръки на останалите родителки.

Източник: За жената

error: Съдържанието на сайта е защитено!