img

Митьо Пищова стана баща на 64 години!

/
/
/
4886 Views

Шоуменът Митьо Пищова е станал баща броени дни преди да отпразнува 64-ия си рожден ден, похвали се самият той. Той има втори син от манекенка, с която движи от половин година, пише „Телеграф“.

„Тя е парче и половина. На 24 години, 177 сантиметра, 50 килограма, а бебето е седмаче. Роди се на 1 юли. Абе още не съм много сигурен дали е точно от мене, щото тя може да е ходила и да е правила секс с други мъже. Ама ще я видим ние тая работа“, заяви таткото.

След първородния му син, сега новият наследник носи името Ивайло.

На Голяма Богородица той отпразнува своя 64-ти рожден ден на морето.

„И този път не се изложих и всичко беше както се полага. Сега заложих на морската храна. Имаше риби, раци, скариди, калмари, октоподи. Ама сложих и две крехки агънца сукалчета. А пък пиене, ако знаеш колко имаше. Гостите направо ги удавих в шампанско и уиски“, разказва Пищова.

„Извиках Сузанита и Канарите да ни пеят и свирят. Голям кеф! Дал съм 20 бона, ама не ми се свидят. За какво да ги стискам и къде да ги нося? На оня свят ли? Аз съм изкарал четири инфаркта и разбрах, че всичко е тука, на земята. Като умреш, няма да ядеш, пиеш и е*еш. Вземай каквото можеш тука докато си жив“, заключва той.

„Получих и много подаръци: златни ланци, картини, икони, парфюми“, хвали се Пищова, който с гордост споделя, че след сериозните здравословни проблеми, които имаше, се чувства млад и здрав жребец.

„Хапвам, пийвам и чукам. Ама спрях груповия секс, щото да не ме издъни пак сърцето. Сега го давам по кротко – по една мадама няколко пъти на вечер. Питона още се представя достойно, 24 сантиметра е, а това не е шега работа. Поря и клатя по 2-3 часа без да спирам“, хвали се той.

Източник: БЛИЦ

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!