img

Държавата разпродава автопарка на Цар Киро! снимки

/
/
/
9210 Views

Луксозен тунингован джип БМВ е обявил за продажба внукът на „Цар“ Киро – Ангел Рашков. Колата е част от автопарка на ромската фамилия, издават близки до семейството. Младежът е споделил новината за продажбата в личната си фейсбук страница, където се надява да намери желаещи да купят возилото.

„Приятели, продавам BMW Х6 730, 29 500 км, 2017 година, възможен бартер или лизинг без доказване на доходи!“, пише принц Ангел. Под краткия текст са качени и няколко снимки на мощния звяр.

От кадрите се вижда, че джипът е тунингован, за да бъде по-мощен и луксозен. Автомобилът е с поръчков интериор, модифициран двигател и окачване, което го прави уникален.

В обявата на Рашков не е посочена цена, но специалисти разкриват, че сумата започва от 100 000 лева без подобренията. Новината за продажбата на тузарския джип идва малко след като стана ясно, че фамилията на Цар Киро изкарва на тезгяха и своя палат в Пловдив. Седеметажната сграда на пъпа на града с интериор в стил „мутробарок“ бе обявена за цена 4 000 000 лева, пише „България Днес“.

error: Съдържанието на сайта е защитено!