img

Ако пиете всяка сутрин мед и вода в продължение на 1 година. Крайният резултат ще бъде следния:

/
/
/
8487 Views

Кристал Дейвис е млада жена, която споделя своята невероятна история с милиони хора по света, които не вярват в силата на природните лекарства.

Нейната история започва преди 1 година, когато се разболяла от грип, а медикаментите от аптеката не й помогнали.

„Лекарствата от аптеката изобщо не ми помогнаха, а бях слаба. Една жена ми препоръча да пия  топла вода с мед и лимон  всяка сутрин. Разбира се, реагираха скептично, но реших да я послушам, защото не виждах интелигентно решение. Грипът отмина, но напитките ми преминаха в навик.

Започнах да го пия всеки ден и тази традиция вече продължава 1 година. За това време организмът ми се превърна в невероятен и неочакван начин. Тук всичко се промени:

За 1 година нито веднъж не настинах. Не ме притесняват и болките в стомаха.

Трябва да спомена, че никога не съм вярвала в силата на народната медицина. Бях роб на аптеките. Когато и да ме болеше стомах – пиех таблетки. Хронична умора – пия мултивирамини. Знам, че ме разбирате за какво говоря.

За 1 година не кихнах нито веднъж. Моето главоболие е минало. Сега си нося мед и лимон, където и да ида. Пия тази смес дори и в хотели, летни почивки и зимни.

Вече не пия сутрешно кафе, а много лесно се събуждам.

Моят лимонено-меден коктейл ме освободи от зависимостта от кафето. Сега имам много повече енергия през деня. Отлично спя и се събуждам усмихната.

Преди, за да се събудя ми трябваше цял час. Сега не съм нервна, забравих, кога за последен път чувствах напрежение.

Убедих цялото семейство да последва моя пример. Така последната година всички сме освободени от настинки и грип.

Не знам как действа този магически напитка, но наистина действа. Много съм и благодарна на жената, която ми даде съвет!
Моята рецепта:

Обикновено за 1 чаша питие изстисквате половин лимон и добавяте лъжица мед. Сместа се пие с преварена вода. Пия напитката всяка сутрин след като се събудя.

Как работи?

Ровех се в медицински сайтове, за да разбера за какво става дума. И разбрах няколко важни неща.

Тази напитка ви предпазва от инфекции на пикочните пътища.  Лимон и мед  стимулира работата на храносмилателната система, а и хидратира дебелото черво. В резултат получавате отлично средство срещу запек и цистит.

Медът съдържа мощни антибактериални свойства, а с това ви предпазва от всякакъв вид инфекции.

Също така, кара стомаха да произвежда повече сокове, които позволяват на организма по-ефективно да елиминира токсините. Поради това много лесно може да контролирате теглото си.

Лимонът има много положителни свойства, когато става дума за здравето на кожата. Също така, пречиства кръвта. Ако храните тялото си с лимон, много по-бързо произвежда нови клетки.

Водата пък стимулира производството на колаген, който е необходим за вашата кожа.

Горещо препоръчвам напитката. Освен това е вкусна! Просто опитайте. “

Източник: За Жената

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!