img

Слави има връзка с гимнастичка, ето коя е тя

/
/
/
1517 Views

Слави Трифонов има нова тръпка и това е чаровната гимнастичка Невяна Владинова.

23-годишното златно момиче от Плевен съвсем наскоро завоюва 4 златни медала на Световната купа по художествена гимнастика в София. Дългия, който миналата година чукна 50 години, обаче се облизвал за агнешкото и предприел сериозни стъпки да вкара Невяна в постелята си и да я раздели с гаджето й, твърдят злите езици, писа „Таблоид“.

Слави има връзка с гимнастичка

Според тях новата фаворитка на Слави Трифонов вече се радвала на куп луксозни подаръци от богатия си обожател, както и на непрекъснати телефонни обаждания. Дългия звънял под предлог да пожелае успех на младото дарование преди важно състезание. Засега единствената пречка двамата да се виждат била, че Невяна непрекъснато пътува в чужбина по турнири.

Шоуменът най-безпардонно демонстрира, че проявява голям интерес към талантливата обвързана гимнастичка по време на нейното гостуване в шоуто му на 11 май. През цялото време водещият се държеше твърде фамилиарно с грацията, като непрекъснато я заливаше с дебелашки шеги и сексуални намеци, които накараха младата Невяна да се изчерви от неудобство.

Трифонов доста добре е запознат с връзката на златното момиче с приятеля й Веселин Манолов, който е счетоводител и танцува брейк. „Гимнастичка и счетоводител – малко е странно“, изцепи се старият коцкар Слави и вещо добави, че тяхната връзка е доста безперспективна. С голяма доза убеденост Трифонов подхвърли, че златното момиче съвсем скоро ще зареже гаджето си, макар че се кани да се омъжи за него.

Страстта на Дългия към балерини, гимнастички и певици е известна отдавна. След като скъса с танцьорката Мартина, тв водещият я замени със състезателката по художествена гимнастика Снежана Дечева.

Източник: хотарена
It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!