img

Маги Халваджиян вдига високо летвата с ново хитово шоу – всичко за грандиозния проект:

/
/
/
466 Views

След като тръгнаха какви ли не спекулации относно новия проект (ако изобщо има такъв) на Маги Халваджиян и евентуален нов сезон на най-хитовото шоу в ефира досега – “Като две капки вода”, ето че станаха ясни плановете на топ-продуцента. Маги стартира нов хитов формат през есента по Нова тв.

За първи път зрителите ще имат възможност да гледат шоуто „ Маскираният певец ” по българския ефир.

 

Известни бг певци ще сложат маски и така ще приемат предизвикателството да живеят три месеца без някой да знае кой кой е. Певците ще бъдат скрити под уникални костюми на митични същества и животни когато се показват на сцената.

Маскираният певе;

Никой от шоуто, нито близките на участниците и техните семейства и приятели няма да знаят тяхната самоличност. Единствено 12 човека от цялата страна ще са наясно кои са те. Епизодите ще провокират любопитството на зрителите и те като истински детективи ще гадаят.

Магърдич Халваджиян, който неведнъж се е доказвал като един от най-успешните продуценти и неговата компания „Глобалс филмс” ще продуцират „Маскираният певец”. Екипът, който е само от професионалисти ще реализира новия проект.

Маги Халваджиян

Новото шоу, което ще гледаме по Нова тръгва от Азия. От там набира скорост и успява да стане популярно по целия свят чрез видеа от социалните мрежи. Германия първа от Европейските страни, която го излъчва и то става най-гледаното в цялата история на немската телевизия.

За радост на родния зрител България е втора в Европа, която ще го покаже. Правата за шоуто са купени от още няколко страни от Стария континент. Както и от 15 други държави от останалата част на света. Излъчвали са го още в Индонезия и в САЩ. Като в Америка формата е постигнал изключителен рейтинг, предават от hotnews.bg.

Източник: За жената

error: Съдържанието на сайта е защитено!