img

Тя крила тази кутия 40 години! И се случило нещо неочаквано!

/
/
/
804 Views

Тази кутия една съпруга крила 40 години на тавана на дома си, а когато съпругът й научил, се случило нещо невероятно! Бил и Крис Бреснан са женени от повече от 40 години, въпреки тайната, която през цялото това време стояла между тях. Всичко започва още през далечната 1975 година, когато младата влюбена двойка решава да се измъкне от шумния Ню Йорк за няколко дни. Съпрузите наели къща сред природата и още докато пътували с влака предвкусвали сладките моменти от своята кратка ваканция.

Тя крила тази кутия 40 години! И се случило нещо неочаквано!

Доскучавайки му в сивото купе на вагона, Бил написал няколко думи на една салфетка. Загадъчно усмихвайки се, той я подал на жена си, с нетърпение очаквайки реакцията й. Крис прочела следното: “Ти си най-доброто нещо, което някога ми се е случвало. Обичам те, скъпа моя!” Надписът завършвал със знака за безкрайност. В отговор, последвала само тишина, и нежният й поглед, изпълнен с любов!

Оттогава Бил никога не изменил на своята съпружеска традиция: всеки ден в продължение на 40 години, преданият мъж пишел на съпругата си любовно писмо. Понякога той променял малко съдържанието, но всяко послание непременно завършвало по един и същи начин – със знака за безкрайност.

Тя крила тази кутия 40 години! И се случило нещо неочаквано!

Бил не знаел едно: всичките тези години Крис съхранявала неговите любовни послания в кутия на тавана. На 40-та годишнина от брака им, жената решила в крайна сметка да разкрие малката тайна на съпруга си. Вечерта, тя го помолила да донесе една кутия от таванското помещение. Отваряйки я, Бил не можал да сдържи сълзите си. Писмата – мълчаливи свидетели на техния щастлив брак, както се оказало, винаги са били там на тавана.

Тя крила тази кутия 40 години! И се случило нещо неочаквано!

Крис сортирала писмата всяка година, в съответствие с датите. В продължение на 40 години тя събрала 25 кутии. Бил просто не можел да повярва …

Цялата вечер възрастната двойка се отдала на хубави спомени. “Тези писма са дневници на нашата любов, казва Крис.

– Аз просто вземам едно писмо и веднага си спомням какво се е случило с нас през този далечен ден “. Просто прекрасно!

Тя крила тази кутия 40 години! И се случило нещо неочаквано!

Съпрузите биха искали да публикуват всички тези писма, за да вдъхновят младите за същите силни чувства. Бил признава, че се страхува само от едно нещо: “Страхувам се, че с възрастта просто ще забравя да й пиша всеки ден.”

Прекрасна възрастна двойка. Ето и тяхното мото за щастлив брак: “Любовта – това е мост, който е необходимо да се изгражда всеки ден. Разбира се, и от двете страни.”

Колкото и да се опитваме да отричаме, истинската любов все още съществува. Споделете идеята на Бил с приятелите си! Много е вероятно това да помогне за укрепването на нечий брак!

Източник: Букварче

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!