img

Митко от „София ден и нощ“ замесен в грозна измама

/
/
/
9800 Views

Името на Кристиан Кирилов, по-известен като Митко от „София ден и нощ„, бе забъркано в голяма шашма. Оказа се, че без негово знание се извършва измама, използвайки го като примамка.

От няколко месеца в социалните мрежи тече обява за кастинг на нов тийнейджърски сериал. „Истински рими“ е заглавието, а за участие се спрягат именно Кристиан, Джулиана Гани и още няколко популярни личности.

Наш репортер научи, че в началото наистина е имало идея мачото да се снима във филма, но нещо не успели да се договорят с продуцентите и всичко пропаднало. От продукцията обаче продължават да лъжат и омайват нови кандидати с това, че голямата звезда ще се снима с тях в сериите.

„На вниманието на всички мои последователи, благодарение на вашите съобщения и сигнали, установихме, че екипът на въпросния проект с име „Истински рими“ продължава разпространяването на информацията, че аз ще бъда част от този проект! Не, аз няма да участвам нито във въпросния сериал, нито на кастингите и фотосесиите, за които се събират пари от кандидатите! Предприел съм нужните мерки за спирането на тази „рекламна“ практика с моето име без моето разрешение! Вярвайте само на информацията, която виждате тук в моята фейсбук страница и в моя инстаграм профил“, написа Крис в официалната си страница във „Фейсбук“./show.blitz.bg

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!