img

Вижте човекът, който не се е къпал от 1974-а година (снимки)

/
/
/
1442 Views
70 – годишният Кайлаш Сингх от Индия не се е къпал от 43 години. Той твърди, че е по-щастлив от всеки, който взема душ или вана всеки ден.

Кайлаш казва, че е взел това решение още през 1974 година, скоро след брака си, с надеждата да има син. Истината е, че в ефективността на този странен мръсен метод го убеждава един свещеник. Свещеникът дал съвет на Кайлаш да не се мие и къпе и ще му се роди син. Сега той може да се смята за най-вонящия човек в света. Косата на индиеца е дълга 182 см и много отдавна се е превърнала в расти. В общи линии старецът мирише отдалеч. Но въпреки това не иска да се сбогува с мечтата си да има син.

Затова пък досега Бог му изпраща само дъщери – седем на брой.

Въпреки безсмислието на всички усилия Кайлаш Сингх не желае да се мие и къпе. За себе си той е решил, че само ако му се роди син, тогава ще се „сдобри“ с водата. Разбира се, продължава да измъчва и жена си с миризмата си и с непрекъснатите опити за заченат момче. Кайлаш Сингх и семейството му живеят в близост до свещения град Варанаси, където средната температура е 47 градуса по Целзий. Той работи като пастир и можете да си представите как непрекъснато се поти.

На съпругата му Калавати Деви й отнело много време, за да свикне с миризмата на мъжа си.

Тя го изнудвала, като му казвала, че повече няма да спи с него, но той е непреклонен. Един ден уговорила дъщерите им да го заведат на реката и да го изкъпят. Кайлаш избягал и отговорил сърдито, че по-скоро би умрял, отколкото да се изкъпе, пише Jilo.bg.

Ако мислите, че Кайлаш Сингх не се интересува от личната си хигиена, много сериозно грешите. Всяка вечер той взема „огнена баня“, както той я нарича. Индиецът всяка вечер пуши марихуана, танцува около огъня и се моли на Шива да изпълни мечтата му.

Ето това се казва човек с принципи! Или да преследваш мечтата си докрай!

Кайлаш СингхЧовек който не се къпеИндиец не се е къпал от 1974-а година

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!