img

Благодарение на 3 пластични операции модел печели 150 000$ годишно СНИМКИ

/
/
/
928 Views

20-годишната Изабела Бускеми от Маями, САЩ, въпреки възрастта си, вече е успяла да постигне много в живота. Момичето не само поддържа успешен акаунт в Instagram с 1,7 милиона абонати, но и е собственик на собствена марка дрехи.

Вярно, преди да стане известна, Изабела трябваше да вземе някои мерки. Момичето непрекъснато се дразнила от някои детайли в тялото й.
Затова, като е похарчила около 9000 долара, тя се е отървала от малка гърбица на носа си, сложила ботокс и леко увеличила гърдите си, пише Daily Star.

Веднага след като Изабела се отърва от тези досадни малки неща, тя веднага повишила самочувствието си – и момичето започнало да качва свои снимки.

На тях моделката започна да се чувства свободна да демонстрира най-очевидните си предимства и броят на абонатите й започна да расте със страшна скорост.

Сега Изабела получава 5 хиляди долара за един рекламен пост, а продажбата на нейната колекция дрехи също носи на момичето стабилни приходи.

За да поддържа великолепна фигура, Изабела ходи на фитнес и се храни правилно. Момичето обаче признава, че за пищния й ханш помогнали южните й корени.

Източник: БЛИЦ

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!