img

Слави, Доган и Илия Павлов се забавляват на купон на Мултигруп през 1996 (ВИДЕО)

/
/
/
7643 Views

В ерата на виртуалната памет всеки може да си припомни важни събития от политическия живот на страната ни, стига да има желание за това.

Попаднахме на видео, което показва празненството по случай 45-годишнината на Вежди Рашидов на 14 декември 1996 г. По това време България е управлявана от БСП, а министър-председател на страната е Жан Виденов.

Компанията „Мултигруп“, начело с Илия Павлов, чества празника на Рашидов в ресторант „България“, а сред гостите са най-различни хора, оставили по един или друг начин следа в историята на България.

На архивните кадри ясно се виждат президентът Желю Желев и неговата съпруга Мария, които танцуват хоро за здравето на рожденика, депутатът от СДС Венцислав Димитров, Ахмед Доган, както и много представители на културните среди у нас – покойният режисьор Крикор Азарян, илюзионистът Астор и други.

Любопитното е, че сред гостите е и Слави Трифонов, който наскоро обяви, че започва работа по политически проект. Илия Павлов, Ахмед Доган и техните скъпи гости се забавляват над пищна трапеза в години на страшна инфлация.

Само седмица след този „купон“ обаче Виденов ще подаде оставка, а в началото на 1997 г. България официално ще навлезе в тежка политическа криза.

Източник: Актуално

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!