img

Ето ги откраднатите бижута на Моника Валериева СНИМКИ

/
/
/
8949 Views

Моника Валериева все още е в болница и се възстановява след преживения шок от обира на дома си в сряда. Появиа се обаче снимки на част от откраднатите бижута за над 400 000 лева. 

Предполага се, че тарашът е осъществен следобед в сряда, когато Моника е била извън апартамента и е подготвя курбан за годишнината от катастрофата си, пише Lupa.bg. Според източници от полицията, заподозрени са колежки, приятелки и приближени на красавицата, тъй като е установено, че в апартамента е проникнато с подправен ключ, вероятно дубликат.

НАП разследва ограбената Моника Валериева

Гривна и пръстен за хиляди левове 

„Кражбата е извършена, или пък поръчана от близък до Моника Валериева. Надяваме се да заловим извършителите, вече работим по няколко горещи следи“, докладва столичен криминалист.

Откраднат е и този скъп часовник, който Моника обожава да носи 

По данни на самата Моника, от жилището са задигнати пари и ценни вещи за „поне 400 000 лева”, сред които скъпи златни часовници, бижута, дизайнерски чанти и пари в брой. По време на разпита в полицията, Валериева е назовала и точния размер на сумата – 92 000 евро. Тя не е посочила произхода им. Според някои медии миналата година красавицата е продала дял от фирмата си./show.blitz.bg

Скъпите бижута са голяма страст на Моника 

Източник: БЛИЦ

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!