img

Алисия най-сетне проговори за Божинов и Николета

/
/
/
11084 Views

Приблизително 10 години след раздялата си с Валери Божинов заради Николета Лозанова, фолк певицата Алисия най-накрая проговори за един от най-драматичните моменти в живота си.

През 2010 година след редица слухове стана ясно, че футболистът се е разделил с изпълнителката и има връзка с бившата плеймейтка Николета. Медиите дълго не оставиха темата за любовния триъгълник, а самата Алисия често им даваше хляб. Малко след обявяването на раздялата в сърцераздирателно интервю тя не спести никакви подробности около личната си драма.

През сълзи разказваше как Валери я лъгал, че я обича, че ѝ е верен. Обяви го за лош баща, защото към онзи момент не бил виждал сина си Валерко от месеци. Изпълнителката подплати разказа си и с откровения как 3-годишното ѝ дете гледа по списанията снимки на баща си и Николета и задава въпроси коя е тази жена, припомня „Галерия“.

Сълзите на Алисия в тв студиата накараха редица българки да обявят Николета за най-голямото зло на света и унищожителка на семейства. В следващите няколко години членовете на любовния триъгълник не спираха да се оплюват – кога директно, кога индиректно, цитира „Хотнюз“. Геометричната фигура се превърна в четириъгълник, след като пък Алисия се залюби с Ники Михайлов, който е бивш, а в момента и настоящ партньор на Ни Ло.

Алисия и Валери дълго се съдиха за издръжката на момчето им, имаше дори обвинения, че тя не пуска малкия при баща му заради Николета.

В крайна сметка след дълги години война плеймейтката и фолк певицата заровиха томахавките, а помиряването им започна малко след раздялата на Божинов и Лозанова. Доскорошната изгора на футболиста – Биляна Дол, също помогна за потушаването на напрежението, когато се залюби с него. Алисия пък е осъзнала, че драмите и острите изказвания пред медиите са били грешка.

„Връщайки се назад във времето, сега доста неща не бих направила. Когато човек е наранен, го води болката, а не разумът“, призна наскоро певицата. С това тя ясно показа, че скандалите между нея, Валери и Николета отдавна са в миналото и никой от тях не иска да се връща към тях. Към днешна дата певицата е щастлива с новия си мъж до себе си, когото упорито крие, а експлеймейтката се събра с Ники Михайлов и сега също е щастлива с него. Явно и с Валери са в добри отношения, защото неотдавна той се появи на една от снимките ѝ в Инстаграм заедно с дъщеря им Никол. Това страшно изненада феновете ѝ.

Само Валери Божинов е сам, тъй като наскоро се раздели с пищната сръбкиня Биляна и все още не е намерил нейна заместница. Хубавото е, че Алисия вече няма проблем да пуска сина си при баща му, както и при Лозанова, от която момчето има полусестра.

error: Съдържанието на сайта е защитено!