img

Есил Дюран тотално се направи на Николета – пусна гореща снимка в неин стил, двете са като две капки вода (Снимки):

/
/
/
1772 Views

Есил Дюран , която преди нямаше афинитет към предизвикателствата, откакво навъртя половин век е направо неузнаваема – очевидно певицата се опитва да гради нов имидж . Дълги години се опитваше да се представя в обществото като изискана дама, а откакто навърши 50 започна да се съблича и изумява с провокативните си фотоси .

Тези дни чалга дивата се щракна в довра на къщата си, качена на стълба с градинарска ножица в ръка, облечена в изрязан бански костюм и щедро показваща задните си части.

“Градинарят ми отиде на плаж”, заяви Есил и затова е решила сама да подстриже храстите.Есил Дюран

Друго нещо обаче прави по-голямо впечатление – приликата между Есил и Николета Лозанова, която е, меко казано, очевадна. Скули, устни, дори прическа. Вижте сами:

Есил и Николета

Нейни колежки са в потрес от поведението на Есил. Те са наясно с болезнената ревност на нейния мъж Бобо, който дори я спираше от участия. За да не я зяпат други мъже, той й спретна фитнес зала в двора. И общо взето Есил живееше чуденосно, но в птичи кафез.

Появиха се слухове, че вероятно е била шута на мъжа си и затова го раздава така разюздено. Но това бързо е опроверга, тъй като наскоро са били заедно на почивка в Гърция. Това не пречи на певицата да захожда по женски на родното Черноморие. Явно вече има по-голяма свобода от мъжа до себе си, както и в професионален план, след като напусна “Пайнер”   и вече е самопродуциращ се изпълнител.

Източник: За жената

error: Съдържанието на сайта е защитено!