img

Приятелката на Селена Гомес съжали, че ѝ е дала бъбрека си

/
/
/
20534 Views

Американскеата певица Селена Гомес се скара с приятелката си, която й дари бъбрека си.

Припомняме, че преди две години звездата претърпя тайна бъбречна трансплантация, за да пребори болестта Лупус. 25-годишната певица разкрива, че донорът е най-добрата й приятлка Франсия Райза, която Гомес нарича „сестра“. Звездата тогава похвали приятелката си за „големия подарък и невероятна жертва“.

„Аз съм невероятно благословена. Обичам те толкова много“, написа тогава Гомес в сърдечен пост в Instagram. Наред с посланието тя сподели и снимка на себе си и г-жа Райза, които лежат в болничните легла, докато стискат ръцете си.

Оказва се обаче че Франсия едва ли не е съжалила, че е дарила бъбрека си на Селена.

Журналистите откриха, че момичетата са в сериозна кавга и не общуват от почти година. Отбелязва се, че инициатор на враждата е самата Селена.

Твърди се, че певицата обещала на своята приятелка да следи внимателно здравето си и да се откаже от алкохола след операцията. След рехабилитацията обаче звездата се върната към своите лоши навици.

Това поведение и неспазването на обещанието разстроило Франсия, в резултат на което момичетата се скарали.

Самата Селена обаче отрича твърденията, че злоупотребява с алкохола, но не отрича наличието на вражда с момичето, дарило бъбрека си, за да спаси живота й./jenata.blitz.bg

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!