img

Вижте как сами да си направите жива вода (рецепта)

/
/
/
588 Views
Живата вода има доказано целебни свойства. Тя не може да бъде закупена отникъде, но може да бъде приготвена.

Първият метод е на Андрей Малахов. Според него, съд с вода се слага в камерата за 4-5 часа. За този период от време по стените на съда и по повърхността се е образувал лед. Водата се излива в друг съд, а ледът се изхвърля.

Този лед е от молекули на тежката вода, която замръзва при 3-4 градуса, а необходимата вода за организма замръзва при минус 1. Новият съд с водата се слага отново в камерата. Престоява там, докато 2/3 от водата замръзне. Незамръзналата вода се излива – това е лека вода, която съдържа много примеси и е вредна. Ледът, който остава в съда, е замръзнала протиева вода, разтопете го и пийте.

Според метода на Вадим Зеланд водата се налива от чешмата в петлитрова емайлирана тенджера. После я оставете да престои и я кипнете на огъня. След това бързо я охладете в студена вана. Това е първият стадий на структуризация на водата.

Тя вече е една степен по-полезна от просто преварената. Получената вода поставете в камерата на хладилника. Щом на повърхността и по стените се образува ледена коричка, я прелейте в пластмасов съд и отново го поставете в камерата. Изхвърлете леда, като по този начин изхвърляте тежката вода.

Последното замразяване трябва да извършите в пластмасовия съд, защото емайлът на тенджерата може да се напука. Когато две трети от водата замръзне, пробийте дупка в леда и излейте незамръзналата – тази „саламура” съдържа всички нежелани примеси.

Остава да почакате ледът да се стопи при стайна температура. Получената вода притежава лечебни свойства – изчиства организма и при дълготрайна употреба лекува от редица заболявания. Срокът за съхранението на свойствата й е ограничен – около седем часа.

Източник: ПИК

error: Съдържанието на сайта е защитено!