img

Седмичен хороскоп за периода от 5 до 11 август-РИБИ Чудесни възможности, СКОРПИОН Пред чудесен делови етап

/
/
/
1786 Views

За Овните са налице дилеми, а Телците се стабилизират и действат успешно. За Близнаците следва трудност, а Раците ще са доста заети.

Видим късмет е характерен за Лъвовете, а за Девите – категоричен успех. За Везните се разгръщат очаквани промени, а Скорпионите са на прага на отличен важен етап. Стрелците реализират успех, а при Козирозите се очертават затдуднения. Водолеите разполагат с реални възможности, а при Рибите има ядове, но и чакан шанс. 

Седмичен хороскоп ОВЕН

Ярко раздвижване – промени

Настроението ви ще е променливо и често ще търсите начини за разтоварване от напрежението. В различно настроение ще преминете през дните от седмицата. Ярко раздвижен период, през който започват социални промени в развитието  на Овните. Много е рано да се каже в какво направление ще се развият те, защото за момента е възможно да се оформят както като позитивни, така и като негативни. Посоката зависи от личното ви усърдие. Петък не обещава особен успех. Събота е много успешна, а неделя е изпълнена с лъжи. Делниците ще са напрегнати и е задължително да сте внимателни     !     Късметът ви е силен.

 

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

Успех и стабилизация

Събитията ще са благоприятни да покажете способностите си и да останете доволни от успехите си. Осигурявайки си повече време за себе си и делата, които определяте като приоритетни, ще общувате предпазливо и без особен ентусиазъм. За реализирането на личните и деловите си цели, Телците ще действат усърдно, и ще са твърде последователни, което ще им донесе истинска  сполука. Очертават се много добри възможности за успешно провеждане на преговори, за стабилизация в домашния живот, както на реализацията в обществените среди. За бизнесмените се разгръща нов плодотворен период. Петък идва с проблеми, но уикендът е плодотворен. Понеделник и четвъртък са тежки, а другите са успешни.

 

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Ярко напрегната седмица

Седмицата ще е наситена с разнообразни емоции и събития за повечето от вас. Финансови нужди ще изострят чувствителността ви и накарат по-активно да търсите начини и възможности за подобряване на доходите си. Крайно напрегнат етап, характерен с остри спорове и кавги, ярка емоционална нестабилност и неуловима хитрост. Обстоятелствата са тежки и изпълнени с подлост и коварство. В тези условия ще е много трудно да се преодоляват пречки и да се работи продуктивно по целите. Важно да владеете нервите си! Петък засилва ентусиазма, но е нервен. Събота е по-оптимистична, а неделя е двойствена – за едни е успешна, а за други – не. понеделник и вторник са хубави, а следващите тежки.

 

Седмичен хороскоп РАК

Действайте активно

Ще се стараете да осъществите намеренията си, независимо от това, че може да ви струва много усилия и нерви. С делата си се превръщате в опора за повече хора, очаквайки от вас закрила, полезни съвети, финансова и морална подкрепа. Основното влияние за Раците не може да се определи като особено блягаприятно, но би било пресилено да се определи като неблагоприятно. По-скоро става дума за необходимост от изразителна и активна дейност по целите, чрез която без съмнение ще ги реализирате подобаващо. Избягвайте спорове! Ще прераснат в кавги! Напрегнатият труден петък ще бъде последван от хубав уикенд. Следват още два чудесни дни, а сряда и четвъртък ще са трудни и напрегнати.

 

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Много силен късмет

Професионалните и обществени реализации ще привличат голяма част от Лъвовете през тази седмица. Случващото се ще ви направи по-активни към проблемите от ежедневието и с нов прилив на сили ще работите за промяна на нещата, които считате за важни в живота си. Тази седмица е твърде положителна за Лъвовете. Късметът ви е изключително силен, което гарантира удовлетворителна реализация на целите. Не са изключени дребни проблеми с администрации, но разрешаването им няма да закъснее. Ще имате ползотворни контакти, които ще поставят началото на нова плодотворна реализация в интересуваща ви сфера. Петък и уикендът носят напрежение, но са успешни. Понеделник и вторник са чудесни, а следващите са по-напрегнати.

 

Седмичен хороскоп ДЕВА

Категоричен напредък

Водени от разума и в преследване на амбициите си по-често си давайте сметка за риска, който поемате. Ако дадете път на творческото си вдъхновение през тези дни ще постигнете голяма напредък в делата си, а и не само в тях. Девите се движат стабилно в пътя на реализацията си, което през тази седмица ще бъде добре подчертано чрез придобивките от работа и предимството, което мнозина от зодията ще завоюват. Повече трудности се очертават при осъществяването на желани контакти. Етапът не е плодотворен за провеждане на преговори и пътувания. Петък е благодатен и успешен. Повече трудности носи уикендът. Делниците ще са успешни, но и ще са с доста напрежение. Особено четвъртък.

 

Седмичен хороскоп ВЕЗНИ

Хубави условия за разгръщане на възможностите

Живейте с позитивна нагласа към всичко около вас и ще получите вниманието и обичта, от които се нуждаете. Отговорно и с необходимото внимание ще се отнасяте към всичко случващо се в живота ви, анализирайки всеки детайл и събитие. Активността и разгръщането на възможностите за реализация на целите е задължително условие за успеха на Везните през предстоящата седмица. Навлизате в период, през който вашият напредък ще е зависим единствено от личните усилия.Не сте ли достатъчно категорични, може  да последва провал в постиженията ви. Петък е изключително плодотворен за разлика от събота. Неделя ще е успешна.Всички делници предоставят значителен шанс за постижения.

 

Седмичен хороскоп СКОРПИОН

Пред чудесен делови етап

Част от вас ще прегърнат идеята за нов бизнес, други ще засилят контактите си с представители на управляващите среди и за вас самите ще ви остане по-малко време. Вътрешни сили и хубави очаквания ще ви държат в добра кондиция и с готовност ще се включите в деловата си работа. Скорпионите са на прага на етап, който е характерен с твърде благоприятното си развитие в професионален аспект. Ще има известно забавяне в разгръщането на събитията, но няма да е фатално за реализацията на крайните ви цели. Късметът ви е доста силен за осъществяване на намерения.Възможни са леки здравословни проблеми, които ще затруднят контактите. Петък е много успешен, Събота е напрегната, а неделя е добра. Делниците са  хубави с изключение на нервния четвъртък.

 

Седмичен хороскоп СТРЕЛЕЦ

Много добри постижения

Окрилени от добри предчувствия ще влизате по-лесно в контакт с околните и така ще улесните участието си в общи проекти. Ще работите за утвърждаване на позициите ви както на работното място, така и в отношенията ви с онези, с които общите дела ви свързват отскоро. Представителите на Стрелец ще се сблъскат с известни проблеми, които в повечето случаи не са типични за всекидневието, но ще ги преодолеят. В контактите си бъдете много внимателни и не се подавайте на материални изкушения. Ще бъдете коварно изиграни. Действайте по целите си и ще постигнете чудесни резултати.Петък е твърде надежден. С добри резултати ще радва и уикендът. Понеделник, вторник и сряда са доста добри, а в четвъртък сте много агресивни.

 

Седмичен хороскоп КОЗИРОГ

Персонални промени

Без да се губите в догадки и съмнения, ще се възползвате от информацията, с която разполагате и бързо ще напреднете в делата си. Вижда се краят на притесненията ви, животът ви ще се подобри и с желание ще се посветите на работата си. Козирозите попадат в етап, през който ще започне процес на персонални промени, които ще създадат условия за освобождаване от проблеми При мнозина тези събития ще се съчетаят и с ползотворно раздвижване в деловия сектор. Напрежението ще е повишено. Добре ще е да се владеете по-ефективно. Петък ще е доста тежък, но уикендът преминава благоприятно. Успешните делници са понеделник и сряда, а вторник и четвъртък ще са нервни и много напрегнати.

 

Седмичен хороскоп ВОДОЛЕЙ

Не пропускайте хубавите възможности

Деловите ви срещи ще засилят популярността ви в светските среди и това ще ви накара да се почувствате особено поласкани. Всичко, за което полагахте грижи вече има своето място в живота ви. У повечето от Водолеите се въртят мисли, които настойчиво блокират градивните им качества, и ги тласкат към хитруване и търсене на лесни начини за реализация на финансови или други цели. Не се подавайте на такива провокации, защото наистина може да провалите този период, пред който ще има напрежение, но и много добри възможности за напредък. Петък, неделя, понеделник и четвъртък са много добри и успешни. Оставалите дни ще са нервни и трудни.

 

Седмичен хороскоп РИБИ

Напрежение, но и чудесни възможности

Целите ви изискват пълноценно да им се отдадете, наполовина свършената работа не е в стила ви. Важността на случващото се в живота ви задължава да работите по-усърдно и без протакане. Периодът не от леките, защото повечето от родените в зодията са податливи на мрачни мисли и подценяват възможностите си, или предварително са убедени в наличието на някакъв малшанс. Това, със слабия шанс го няма. Напротив! Късметът ви е доста силен и ще ви подкрепя във всичко. За активните петък ще е доста успешен. И през уикенда ще действате ефективно. Понеделник разкрива чудесни възможности, което е напълно вярно и за останалите делници.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!