img

Димитър Рачков се състари след раздялата с Мария: Ето го с бръчки и двойна гушка СНИМКА

/
/
/
2642 Views

Димитър Рачков изглежда състарен след раздялата с Мария Игнатова. Макар и да не дава повод, че я преживява тежко. Напротив, раздава го щастливо, но без половинката, с която бяхме свикнали да го виждаме.

От скоро комикът е станал много близък с Криско и неговата половинка бременната Цвети. В социалната мрежа се появи снимка на Рачков с рапъра. На която се вижда, че двамата са заедно и прекарват весело свободното си време. Дали са станали приятели след формата „Като две капки вода” не става ясно.

Димитър Рачков се състари

Но трябва да отбележим, че на фотото Митко е без сценичен грим и визията му е далече не толкова младежка. Явно е позагубил от младежкия си чар. Че не се е бръснал скоро се вижда от наболата му брада, която за съжаление вече е започнала да побелява. Виждат се още и бръчки по челото му както и увисналата двойна гушка, предават от Блиц.

Разбира се комикът не е с половинката си Мария. Преди месеци те окончателно се разделиха. А скоро на партито по случай рождения ден на Кремена Халваджиян бившите дори не се погледнаха. Избягваха се да не се засекат. Но защо се разделиха и до ден днешен няма пълна яснота, а само слухове. Уж се говореше за брак, а се стигна до поредната звездна раздяла.

razkritia.com

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!