img

Тита предизвика война, гаджето й се закани на Папи Ханс! СНИМКИ

/
/
/
2517 Views

След като записа дуетна песен с Папи Ханс Тита си припомни и колко е ревниво гаджето й Викторио. Влюбеният младеж не можел да понася безкрайните срещи и сладки приказки, които тийнсензацията разменя с колегата си, нищо че е в работна атмосфера.

Оказва се, че приятелят на младата певица е болезнено ревнив и се съмнявал, че между половинката му и Папи Ханс има нещо повече от професионални интереси, пише “Галерия”.

Емоциите му допълнително се нажежавали и от непрестанните слухове в публичното пространство, че приятелката му е влюбена в Трендафилов.

Всъщност приятелството между Тита и Папи Ханс се задълбочи след участието и на двамата в култовия формат “Като две капки вода”, в който Тита направи истински фурор.

Още тогава двамата демонстрираха симпатии един към друг пред камерите, а зад кулисите близостта им се задълбочавала, разказват от шоуто.

Викторио изревнувал от поета и помолил Тита да не се среща повече с него.

След края на предаването обаче Трендафилов не само продължил да търси певицата, но и предложил да направят общ проект.

Новата им песен “Ти гониш” е повече от провокативна – Тита и Папи си разменят интимни ласки пред камерата, галят се и се прегръщат.

Викторио присъствал по време на снимките, но мълчаливо преглътнал унижението.

Чашата преляла на рождения ден на звездата, когато Тита поканила Трендафилов на партито, въпреки изричната молба на Викторио да не го прави. Още щом видяла колегата си, Тита му се хвърлила на врата и го разцелувала, а Папи я вдигнал на ръце.

“Всеки има някакви трудни моменти във връзките си. Връзките са нещо много сложно, особено когато двама човека се развиват поотделно. Много е трудно”, сподели наскоро Тита относно отношенията си с Викторио, като подчерта, че в момента са си заедно.

Двамата вече няколко пъти се разделяха и събираха, а според близки до певицата връзката им върви към своя окончателен край./show.blitz.bg

error: Съдържанието на сайта е защитено!