img

Най-харесваният мъж в “Тиндър” разкри своите тайни

/
/
/
656 Views

Стефан-Пиер Томлин е признат за най-привлекателния мъж в “Тиндър” още през 2017 година. Оттогава 29-годишния водещ и модел от Лондон успя да стане известен и да направи кариера в личностното развитие. 

Така че, ако си мислите да създавате идеален профил в “Тиндър”, то едва ли ще намерите по-подходящия човек, който да ви помогне.

Фото © Instagram/itsstefan
 

Пред изданието “Сън” завидният ерген сподели, че абсолютно всеки потребител може да създаде профил, който да заинтересува противоположния пол. Само е необходимо да следва няколко лесни правила и да направи нещо по-сложно – да качи няколко свои секси снимки.

1 Първата снимка трябва да бъде наситена с контрастен фон. Най-подходящи са жълтите и сините цветове – те ще ни помогнат да се отделим от тълпата.

Фото © Instagram/itsstefan
“В “Тиндър” имате около половин секунда, за да реши човека отсреща, дали ви харесва до такава степен, че да посети вашия профил. Затова е важно първата снимка да бъде красива и да се отделя от другите”, казва Стефан-Пиер Томлин.

2. Добавете поне една много секси ваша снимка от почивка. Така вие ще покажете вашето тяло, и че умеете да се наслаждавате на живота.

Фото © Instagram/itsstefan
“Задължително трябва да имате снимка, на която вие почивате. Това работи със сигурност”, казва още коучът.

3.  Убедете се, че на всяка от вашите снимки вие се занимавате с нещо интересно и при това изглеждате много искрено.

Фото © Instagram/itsstefan
“Обикновено там се търси нещо “друго”, затова ако вие искате да се откроите, то вие не трябва да публикувате постановъчни снимки. Споделяйте своите хобита”, обяснява Стефан-Пиер Томлин.

4. Най-идеалното време за Tinder е неделя около 14:00 часа. 80% от потребителите просто се наслаждават на почивния си ден и ровят из профилите на другите.

Фото © Instagram/itsstefan
“Неделя в 14:00 часа – тогава е пикът. Това е така, защото всички са се съвзели от миналата бурна нощ и си седят у дома, като ровят в телефоните си – особено зимата. А те същ се опитват да си разпределят свободното време за следващата седмица”, обяснява” Стефан-Пиер Томлин.

5. За да има повече съвпадения, най-добре влизайте след 22:30 часа.

Фото © Instagram/itsstefan
“Десет часа вечерта също е хубаво време. Преди сън хората бързо прелистват лентата на “Инстаграм”, а също и профилите в “Тиндър”.”, разкрива Томлин.

Източник: БЛИЦ

error: Съдържанието на сайта е защитено!