img

Тя не си е мила косата с шампоан 2 години, когато разберете, ще започнете и вие да го правите!

/
/
/
1276 Views

Айрис Хайкинен е едва 24-годишна. Тя е родом от Финландия и е блогърка, която помага на представителките на нежния пол давайки им съвети как да се грижат за красотата и визията си.

Айрис реши да си направи много интересен експеримент, като спре да мие косата си с шампоан. Тя не е слагала дори балсам на главата си по време на къпане, а резултатите от малкия й експеримент определено ще ви шокират.

Айрис имала проблеми със скалпа, това била и причината да се реши на някаква радикална промяна и да рискува. Скалпът я сърбял и колкото и да опитвала да оправи нещата с ябълков оцет и сода за хляб, но нещата по никакъв начин не се подобрили.

Към днешна дата тя използва в грижата си за косата само вода и на няколко месеца по малко кокосово масло.

„Преди няколко години миех редовно косата си със шампоан, но скалпът ми бе прекалено сух. Опитах да спра с продуктите за коса и в първите няколко седмици, започнах да се мия само с вода, косата ми започна да изглежда мазна.

След още малко време обаче блясъкът й се възвърна, а тя вече бе нормална. Сега, когато хората ме видят и ме питат как поддържам косата си така бляскава и какъв е шампоанът ми, аз им казвам, че нямам такъв. Обикновено първоначално не ми вярват и са крайно изненадани.

 

Шокиращо ВИДЕО на живо! Блогърка оплешивя, опитвайки да изсветли косата си 

След като влязох в университета си позволих от време на време да използвам био козметика”, признава Айрис.

Дори обаче тези био продукти, които е решила да слага на главата си, са започнали да дразнят скалпа й и сърбежът отново се е завърнал. Тогава Айрис започнала да търси различни алтернативи в социалните мрежи и интернет.

През септември 2017 година тя реши окончателно да не слага нищо върху главата си.

Сега тя мие косата си единствено с вода и през няколко месеца с малко кокосово масло./jenata.blitz.bg

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!