img

Мария Илиева е в шок, Наско Колев й заби страшен шамар…

/
/
/
1410 Views

Мария Илиева и Наско Колев не са двойка от доста време, но слуховете за връзката, разделите и като цяло любовта им, не са спирали и до днес. Независимо че изпълнителката вече е майка, а Колев е отворил нова страница в живота си.

Това лято стана ясно, че Колев има нова любов в живота си, пише “Хотарена”, която обаче смята да пази много ревностно от публичното пространство.

И въпреки че след като спечели риалити формата “Биг Брадър”, фенките на Наско рязко се увеличили, певецът засега няма очи за никоя друга, освен за приятелката си.

“Моята глава не може лесно да бъде завъртяна. Знам какво искам от живота, затова и дълго съм бил сам”, твърди Наско, а негови приятели все пак издават, че приятелката му се казва Симона и е модел от Варна.

До този момент Мария Илиева не е коментирала по никакъв начин отношенията си с Наско Колев, най-малкото пък новите му връзки.

Личи си обаче, че щастието, което сега изживява младият изпълнител, е равнозначно на звучен шамар за нея, твърдят близки до певицата.

“Мария Илиева е минало. Нищо повече няма да кажа, защото имам нов живот”, призна преди време Наско, с което окончателно затвори страницата на взаимоотношенията си с известната си колежка./show.blitz.bg

error: Съдържанието на сайта е защитено!