img

Банка ви дава всеки ден по 86 400 лв., но трябва да спазвате само 2 условия – вижте!

/
/
/
934 Views
Представете си: всяка сутрин, когато се събудите, една банка по сметката ви превежда 86 400 лв. Ето кои са правилата на тази банка:
Първото правило гласи:

Каквото не сте успели да похарчите през деня ви се изважда вечер! Не бива да лъжете, нито да прехвърляте пари по друга сметка. Всяка сутрин, когато отворите очи банката ви превежда нови 86 400 евро за този ден и така всеки ден.

Второ правило:

Банката може да прекрати „играта“ без предупреждение! Във всеки един момент може да ви уведоми, че всичко е свършило и че сметката се закрива. Предполагаме, че всички получени пари ще похарчите за забавление и закупуване на подаръци за себе си и за тези, които обичате. Може би ще подарявате и на тези, които не познавате, само банката да не ви вземе парите обратно. Ще се стараете всяко левче да ви донесе щастие и удовлетворение.

Е, къде има такава банка?

Прекрасната банка имаме всички на разположение. Това е ВРЕМЕТО! Всяка сутрин, когато се събудите, вашата лична банка отваря кредит от 86 400 секунди живот за този ден. Каквото не сте изживели в този ден – загубено е. Вчера няма да се върне! И всяка следваща сутрин тази магия се повтаря. Затова да не забравяме неизбежното правило, че банката може да закрие нашата сметка всяка минута, без предупреждение. Във всеки един момент нашия живот може да спре.

Какво правите вие ​​с вашите 86 400 секунди на ден ?!
It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!