img

Деси Цонева и Златка Райкова си ги премериха! Ето коя е с по-големите! снимки

/
/
/
1239 Views

В момента има няколко звездни майки, които очакват бебчетата им да се родят всеки момент или до няколко месеца. Две от най-известните са плеймейтката Златка Райкова и тв репортерката Деси Цонева .

Тези дни двете бъдещи мами завързаха интересен чат в социалната мрежа Инстаграм.Това се случи посредством коментари към снимка на Деси, заснета в Гърция, на която показва бременно коремче . Брюнетката направи публикацията по случай влизането в 7-мия месец.

бременните Златка и Деси Цонева

– „Деси, къде ти е корема, ако видиш мояяя…“, пише Райкова.

– „Пате, с младеж си ти! Моята мома, е по-дребничка явно! Но с удоволствие може да премерим кореми на по чаша фреш! Ще ти пиша като се прибера!“ – добавя Деси.

„Много си хубавка!“ – продължава Златка, а Цонева завършва с „И ти, мамче! Отива ни да сме щастливи!“.

Припомняме ви, че дъщерята на Митко Цонев е бременна и очаква първото си дете от Явор Стефанов в края на октомври. Въпреки че сега двойката сключи брак, истинската сватба ще бъде догодина и дори е известна датата – 3 юни, когато двойката ще празнува 2 години, откакто е заедно.

Кума ще бъде най-добрата приятелка на Деси – Марго, а кум –  шеф Иван Манчев.

Деси Цонева сватба

Златка Райкова, пък ще стане майка през месец септември. Това ще бъде четвърто дете за Благой Георгиев и първо за Златка. Футболистът има момче и момиче от гимнастичката Христина Витанова и още едно момче от Есмер Омерова.

Златка Райкова

Източник: За жената

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!