img

Слави Трифонов разчувства зрителите като за последно – направи страхотен жест към тях (Снимки):

/
/
/
5105 Views

Рядко сме виждали Слави Трифонов да става от стола зад бюрото по време на шоуто си. В петък, обаче, шоуменът направи нещо много повече и покани цялата публика при него .
Слави, който обикновено общува с публиката само с очи, в петък вечер покани всички зрители да с снимат с него.

И то не къде да е, а около неговия бастион – бюрото му.Слави публикаВ едно от последните си предавания преди края на шоуто тази седмица, Дългият се показа неочаквано благоразположен и любезен.

Той веднага откликна на молбата на Краси Радков за фото и учтиво покани всички зрители около него. Не само това – Слави се поздрави с част от публиката си и позира търпеливо с нея.

Слави

От вечно изнервения и сърдит Слави нямаше и следа, а очевидно флиртът с публиката ще продължи и в последните издания на шоуто.

На Трифонов гостува и първият шеф на Би Ти Ви Албърт Парсънс, който разказа как Иван Костов бил против Слави Трифонов да прави собствено предаване, но американецът не с съобразил с мнението му.

Когато пристига в България, на Албърт Парсънс е възложено да създаде телевизия в американски стил, която да започва със сутрешно шоу и да завършва с приятно, забавно шоу вечерта. Новините били изключително важни. Г-н Парсънс взел бизнес решение, без да е гледал шоуто, но знаейки, че е с много висок рейтинг.

Слави искал шоуто да започва от 22.00 ч. „Ако ти си успешен и се справиш, ще можем да разширим праймтайма с два часа“, смятал Парсънс и настоял началото да бъде от 22.30 ч. Двамата имали разногласия относно балета, тъй като в американските шоу програми нямало балет.

В крайна сметка шефът заключил: „Какво ме интересува дали ще имаш балет, важно е да имаш рейтинг“.

Черна борса върви за билети за последните издания на „Шоуто на Слави“ преди края му. Зрителите искат за последно да влязат в студиото и да видят на живо любимеца си.

Според слухове Слави Трифонов може да реши да прави детска телевизия заради богатия си опит в работата с малчугани като Крисия и г-н Андреев.

Източник: За жената

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!