img

Мегз хвърли бомба в ново амплоа и остави всички с пръст в устата

/
/
/
521 Views

Дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз, е решила да смени амплоато. Брюнетката, която преди дни махна екстеншъните, ще става журналист.

За това се похвали самата тя, четкайки се, че имала талант с перото. Риалити звездата вече има и поле за изява в един от родните сайтове, където мотото на рубриката й е „Очаквайте неочакваното от Мегз”.

Тя се кани да коментира най-нашумелите светски, социални и политически теми, а колко подкована е да го прави, не се наемаме да определяме.

Това не е всичко. Амбициите на дизайнерката не се изчерпват дотук. Тя е твърдо решена това й занимание да не остане без тапия. Мегз ще записва да учи журналистика в някое от висшите ни учебни заведения, хвали се сред последователите си в социалните мрежи тя.

Дали наистина ще го направи или вдига много шум за нищо – времето ще покаже.

Налице обаче вече е първият й материал. С гръмко заглавие, че ще коментира и анализира раздялата между Кобрата и Андреа, а и тази между Софка и Гринго, Мегз опитва да привлече аудиторията, но въпреки впечатлението у публиката, че ще научи някоя любопитна подробност около скандалите при популярните двойки, уви, тя ги оставя с пръст в устата.

Самата Каканашева споделя, че наесен, явно след като месец-два се „шлифова“ в писането на статии, ще изненада феновете си с нещо ново и свое.

Източник: БЛИЦ

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!