img

Стелиана проговори за Кубрат Пулев и за отношенията им-Разбрахме истината от първо лице

/
/
/
1354 Views

В последните седмици в медийното пространство се появиха информации, че Андреа и Кубрат Пулев са разделени, а боксьорът дори вече има нова приятелка. Слуховете сочат, че те са познават от години и дори са се срещнали в Германия, където дълги години Пулев се готвеше и провеждаше мачовете си.

В последните дни се заговори, че дамата до Кобрата е Стелиана Янкова – бивша гимнастичка, която е пленила сърцето на боксьора.Засега обаче това са само слухове, а самата Стелиана даде интервю за „Бълагрия днес“, в което говори за „отношенията“ си с Пулев.

Оказа се, че жената си има дългогодишен приятел, но това определено не е Пулев

Спряганата за новата приятелка на Кубрат Пулев – Стелиана Янкова, отрече информацията, че има връзка с боксьора. Бившата гимнастичка заяви, че има дългогодишен приятел и той се казва Мартин.

„Оценявам това, че се свързвате с мен, преди да пишете. В статиите, които се изписаха по мой адрес, няма истина. Това, което мога да ви кажа за мен, е, че имам дългогодишен приятел. Той се казва Мартин“, сподели Янкова пред „България Днес“.

За нея изданието пише, че не търси медийно внимание. Добавила е, че няма никаква идея откъде са тръгнали слуховете за нея и Кобрата. Самата Стелиана е от Търговище, но живее в София.

Източник: за жената

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!