img

Майка разплака целият свят със своето писмо до децата си – прочетете го!

/
/
/
812 Views
Майката е най-важният човек в живота на всекиго. Тя е тази, която може да заеме мястото на всеки, но никой не може да замени нея.

Единственото същество, което колкото повече дава, толкова повече расте обичта и. реклама Доказателство за силната и безгранична майчина любов е писмото, което тази жена реши да напише до синовете си, пише Блиц.

Ето силните й думи:

“Скъпи Самър и Анджелина, Надявам се, че в това писмо няма да прочетете нещо, което вече не сте чували от мен безброй пъти. Винаги съм се опитвала да ви възпитавам с примера си, а не с думите си. Сега ще се опитам да направя същото, за да ви помогна да следвате своето вълшебно житейско пътуване. И ще ви кажа: Живейте в настоящия момент. Разчитайте знаците. Следвайте пътя си. И не гледайте назад повече, отколкото е необходимо. Винаги съм се опитвала да присъствам с вас в настоящите мигове, без значение на колко години сте били, къде сте били или къде съм била аз. Искам да знаете, да усещате, че съм до вас – духовно, емоционално и… дигитално (ако не мога физически). Искам никога да не се чувствате изолирани или самотни.

Да живееш в настоящия момент, значи да живееш истински. Да поддържаш жив контакт с другия – чрез поглед, докосване, разговор – значи да градиш доверие. А когато градиш доверие между теб и хората, на които държиш, се чувстваш по-силен, по-способен, по-смел. Мечтаеш повече, гледаш повече към бъдещето и вярваш повече в себе си. В същото време да изградиш доверие между теб и другия, е най-големият дар, който можеш да му дадеш. Това е най-силната връзка, която можеш да създадеш с него… Важно е да разчитате знаците. Да държите очите си отворени за тях. Често съм ви казвала, че съвпадения няма. Всичко, което се случва в живота ви, се случва с причина. Всеки човек, когото срещате, всяка книга, която прочитате, всяко събитие в живота ви е знак, който е тук, за да ви каже нещо, да ви покаже нещо.

Понякога е трудно да видим знаците в момента, в който идват при нас, така е. Но когато погледнете назад, когато свържете отделните части и видите цялата картина, дайте си сметка за знаците в онези моменти… и отворете очите и сетивата си за знаците, които ви очакват. Защото знаците не са очевидни. Знаците не крещят в лицата ви. Необходимо е да сте отворени за тях. Да ги усещате. Да ги чувате и виждате. Да се вслушвате в тях… И да, трябва да следвате пътя си. Вашият собствен. Всеки ден е нужно да осъзнавате с какви дарове сте благословени и колко сте уникални. Никой не е като вас. И вие не сте като никой друг. Правете това, което обичате, и ще видите колко лесно ще се получава всичко. Вие притежавате умения, които брат ви не притежава. Както и той притежава умения, които вие не притежавате.

Тъй като всеки е различен. И точно това прави света богаt. Поради това, фокусирайте се върху собствения си път, върху собствената си съдба. И тогава ще успеете. Именно това правят всички велики спортисти, музиканти, учени – следват себе си и призванието си. Не позволявайте на никого да ви разубеждава и отклонява от това, което чувствате част от себе си. Или да ви кара да правите нещо, което ви е чуждо. Колкото сте по-фокусирани върху това, което обичате, толкова по-щастливи ще се чувствате и толкова по-голям успех ще имате… И накрая, скъпи мои, не гледайте зад себе си повече от необходимото. Няма как да виждате това, което е пред вас, ако непрекъснато гледате към това, което е останало зад гърба ви. Няма как да присъствате в настоящето, ако погледът ви е обърнат към миналото.

А пред вас е всичко, за което си струва да се живее – пред вас са мечтите ви, целите ви, успехите ви. Пред вас е животът ви! И в този смисъл, ако се питате защо с татко ви обичаме да гледаме старите семейни снимки, това е, тъй като семейството е основата на всичко. Семейството е изворът на силата ви. И колкото по-големи ставате, толкоз по-силно ще го осъзнавате. Семейството е част от вас и винаги ще бъде част от вас. Така както вие сте част от него и винаги ще бъдете част от него. Без значение къде сте и с кого сте. Защото семейството… е начало. И любов. Обичам ви! Мама”

Източник: Petel.bg

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!