img

Благо Георгиев се ошишка и отпусна покрай бременността на Златка. Снимки от плажа

/
/
/
8037 Views

Откакто футболните отбори не го искат, Благо Джийзъса на външен вид е станал неузнаваем. И докато любимата му Златка Райкова пълнее по извинителни причини – заради бременността, то Георгиев се угоява от лентяйстване, узна HotArena.

След като стана ясно, че може би ще играе за футболния клуб на гр.

Обзор, Благо започна да изпълнява тежки физически тренировки, за да възвърне старата си атлетична фигура. Очевидно влизането във форма се оказва трудна задача и Джизъса сякаш не мърда на мазнини. И няма как да не е така, след като дълго време стоя без сериозна работа и мързелуваше. 

Последните му снимки по бански показват, че релефните му крака са останали в миналото, а на тяхно място са се образували големи кълки.

През последния час Джизъса си пусна видео сторита в Инстаграм, за да покаже, че спортните му дейности, или лигавни, продължават. Той заигра плажен тенис със Златка.

Впечатление прави, че на въпросните клипчета краката на Райкова не изглеждат толкова слаби, колкото на статичните й морски фотоси, с които заля мрежата напоследък. Очевидно бъдещата майка не се гордее особено с натрупаните килограми и се опитва поне на снимки да ги регулира с разни помощни програмки.

Източник: За жената

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!