img

Шокиращи разкрития за Андреа и Кубрат: ето ПЪЛНАТА ИСТИНА за раздялата им!

/
/
/
2321 Views

Всички разбрахме за раздялата на Кубрат и Андреа. 12 годишната връзка между боксьора и фолк певицата приключи

Краят слага Кубрат Пулев – боксьорът, който искаше деца и сватба от певицата Андреа.

В последните си интервюта той сподели, че е поставял ултиматум на блондинката за това. Тогава всички се чудеха защо тя не желае да има наследници на 32-е годишна възраст, при това от мъж със стабилен доход, с който имат дългогодишна любов.Повечето хора мислиха, че може би причината е нейната кариера, но тя напусна със замах „Пайнер“. Започна да гради международен професионален път и през по-голямата част от времето си тя прекарваше в различни държави, както и Кубрат, поотделно, всеки зает със своите задължения

Андреа беше известна с моногамността си и вярността си към Пулев. Никога не е плъзвал слух, че тя му е изневерявала или че изобщо това може да се случи някога. Истината обаче се оказва съвсем друга.

Кобрата е категоричен, че никога повече няма да бъде с тази жена, за която е вярвал, че е пример за подражание. Изневяра стои в основата на тяхната раздяла и тя идва от страна на Андреа.

Последните седмици хората съжаляваха певицата и я подкрепяха, а Пулев беше най-черният! Спрягаха го с 22-годишна красавица, за която той дори не пожела да изкоментира „този нелеп слух”! И уж миловидната въртиопашка Андреа е била вярна половинка на боксьора, но през това време е имала 3-годишна интимна връзка със световно известен изпълнител от Украйна.

Видимо забежката на певицата е прерастнала в любов. Кубрат е знаел за нейните срещи с другия и техните телефонни разговори, но никога не е допускал, че жена му би склонила да го орезили пред цяла България. Двамата са продължили да делят общ покрив, макар всеки от тях през по-голямата част от времето си да е бил извън страната.

Лични приятели на боксьора, които са бесни на слуховете, че Кубрат е унижил Андреа, разказаха как всъщност той е бил нараненият от певицата. След прибирането си от Америка,Кубрат заварва Андреа как провежда видео разговор с певеца от Киев, при който певицата била съблечена пред камерата. След луд скандал изплашената певица дава телефона си на боксьора и той препраща всичко до близък негов приятел да преведе всеки детайл от чатовете на певачката.

Снимките, които си разменяли, са нищо, докато той не вижда общи техни кадри от романтичните й воаяжи извън България, където е ходила уж да снима клипове и да пее. Заможният певец е предложил връзка на Андреа, но точно тогава Кубрат настоявал, че е подсигурил тяхното бъдеще и иска деца. Тук блондинката взима решение, че е прекалено влюбена и установява, че всъщност грам не се интересува от личния живот на Кубрат…

Въпреки това решава да го подкрепи в случая с Джени Суши, защото за нея той е останал най-близкият й човек, но не и мъж. Тя не се интересувала от сексуалните му забежки, а само от начина, по който да бъде до певеца, който родом е от Молдова.

Предстои да разберем  дали след тази раздяла Андреа ще официализира връзката си, или ще преосмисли всичко, което е загубила. И дали Кубрат, който е пословичен с гордостта си, ще даде шанс на жената, която го подкрепяше от самото му начало до върха в кариерата му или и той ще продължи пътя си с друга.

Източник: За жената

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!