img

Изберете водопад и ще разберете за какво мечтае душата ви:

/
/
/
2831 Views

Можете безкрайно да наблюдавате потока на водата и непрекъснатите вътрешни промени.

Може би е време да премахнеш навика да се харесваш на всички или да играеш ролята на кошче, като взимаш проблемите на другите хора по-близо до сърцето си? Или може би престанете да работите като дявол и прекарвайте повече време за себе си?

Просто изберете изображението на водопада, което ви харесва и вижте интерпретацията.

Водопад 1

Дълбоко навътре във вас искате да прекъснете навика на безкористност и себеотрицание. Вие сте твърде мнителни, зависими от оценките на другите, поради което вие безкористно се опитвате да угодите на всички.

Това преследване на универсалното одобрение ви изчерпа и освен това тази игра често не си струва неприятностите.

Водопад 2

Вие сте директни. И това е този навик, който води до масата на недоразумения с роднини, както и придобиването на нови врагове. Може би е време да престанем да бъдем толкова ясни и безкомпромисни. Всичко в живота е много относително, а за огромен брой въпроси има толкова много истини, колкото и хора. Опитайте се най-малкото понякога да погледнете ситуацията през погледа на другия. И тогава, какъв е смисълът в истината, когато всички страдат от нея в края на краищата?

Водопад 3

Емпатията е вашата благословия и проклятие. Това е отлично качество, но твърде често сте склонни да оправдаете тези, които не го заслужават, търсейки в действията им връзка с детските наранявания, социалния статус и други фактори. Вие сте почитател да давате втори, трети, пети и друг безкраен брой шансове на хора, които не искат да се променят. Време е да помислите за собственото си щастие и емоции.

Водопад 4

Вие сте работохолик. И сте уморени. Но не можете да спрете, защото вашият вътрешен родител все още не е доволен от вашите постижения. И наистина не разбирате истинските си нужди и когато започнете да мислите за тях, разбирате, че това е тъмна гора, пълна с диви животни. Затова си струва да се заемем отново с работата и да забравим за намирането на собствената си идентичност. Шефът непременно ви оценява за това. Но вие сами не се оценявате! Време е да си вземем почивка от праведните дела и да посветим времето на вашето тяло и душа.

Водопад 5

Твоето посвещение граничи с лудост! Спрете да жертвате себе си заради близките си. Хората не оценяват това. В допълнение, просто им се отдадете с грижата си, в резултат на което те не се развиват, седейки и чакайки всичко на готово. Така че правите лоша услуга не само на тях, но и на себе си. Имате родителски манталитет, избърсвате сополи навсякъде и водите „децата” си до тоалетната. Докато го правите, те няма да се научат да ходят сами.

Водопад 6

Вие сте идеалната жертва за всички видове манипулатори и нарциси. Трябва да сте по-малко отворени за всички, защото има огромен брой „хищници“, които просто търсят, с кой да „злоупотребят“. Не се доверявайте толкова на всеки, когото срещате, и се грижете за себе си преди всичко.

Източник: За жената

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!