img

Раздялата на Кубрат и Андреа май ще се окаже менте: Вижте заради кого скалъпиха такъв сценарий

/
/
/
1943 Views

Причината за ловкия финт е скандалната целувка на Кобрата с американската репортерка Дженифър Равало, известна като Джени Суши.

Странно е, че постът на Андреа, че е „прекалено млада за брак и прекалено стара, за да играе игрички“ се пуска 10 дни преди изслушването в Калифорния. Красавицата този път не присъства лично на разпита, докато преди два месеца певицата беше неотлъчно до Кубрат по време на първият.

Само че от момента на целувката до малко след първата среща на певицата и репортерката, нашенката не е спирала да се заяжда и да заплашва в социалните мрежи Суши. Фенове на Кобрата и Андреа също се били включили в нападките. Затова за второто заседание решили да не дават допълнително козове в ръцете на Равало и измислили и приложили сценката със скъсването, писа „България Днес“.

По този начин Дженифър, ако отвори отново темата за заплахите на блондинката, Кобрата спокойно може да отвърне, че те вече не са заедно и по този начин да се измъкне от нови внушения.

Мисията, ако е такава, се оказа успешна, тъй като на заседанието лицензът на Кубрат бе върнат. Той се извини на Джени Суши и изтъкна, че е сгрешил на 100%, за което съжалява и моли за прошка. Пулев дори прие да участва в кампания за насилието над жени.

Естествено не мина и без неприятни моменти. Равало и адвокатката й Глория Олред поискаха да бъде отнет лицензът за организиране на боксови галавечери на промоутъра на боксьора – Боб Аръм заради негово интервю, в което защитава Кобрата и напада журналистката. Членовете на комисията отказаха, но добавиха, че може да разгледат случая на друго заседание.

hotarena

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!