img

Преслава се тунингова досущ като Галена

/
/
/
2475 Views

Последните корекции по визията на фолк певицата Преслава породиха сериозни съмнения у чалга феновете, че изпълнителката използва снимки на Галена, от които черпи вдъхновение за нови корекции и подобрения, пише сайтът за клюки и светски новини HotArena.

В мрежата се появи нова порция от подигравки, насочени към звездата от Добрич, които тръгнаха от най-новия ѝ клип към песента „Пиян“, в който Преслава се появява с къса прическа тип „каре“. Косата, в комбинация с новият ѝ нос, подчертаните скули и острата брадичка веднага ни напомни на доскорошната визия на най-голямата ѝ конкурентка… Галена.

Напомняме, че всяка популярна дама, носеща екстеншъни, е с подстригана грива до раменете. В момента почти всички от тях, които са без удължители, са с еднакви прически. Но Преслава не прилича на тях, а конкретно на Галена.

„Преслава се съревноваваше дълги години с Галена. Дойде момент, в който ѝ писна. И тя реши… да стане Галена“, пишат върху осмиващи колажи фолк почитатели.

Дори има мнения, че последният клип на добричлийката е вдъхновен не от един, а от няколко стари клипа на Галена.

Освен че в главите двете вече супер много си приличат, критиците изтъкват, че Преси често хвърля поглед и към стила на обличане на Галена и си открадва по някоя идея. Тук можем да поспорим, тъй като изпълнителката от Смядово обича да експериментира с цветовете и кройките, докато колежката ѝ набляга на траурните цветове черно и сиво и еднотипните рокли.

Същевременно „черният“ ПР и шум около новия нос на Преслава не спира да ѝ носи дивиденти. Освен че се радва на много участия, на които гледат под лупа обонятелния ѝ орган, певицата за кратко време успя да натрупа над милион гледания на новия си проект.

Източник: all112

error: Съдържанието на сайта е защитено!