img

Опасен сигнал за всички майки: Забележите ли това в детето си незабавно търсете помощ!

/
/
/
1656 Views
48% от родителите забелязали този симптом при децата си, посочва проучване. Но по-голям брой са смятали, че е грешка в снимката.

Това трябва да се промени, защото е въпрос на живот и смърт. Този текст ще ви помогне да откриете тези сериозни симптоми при децата навреме. Когато лелята на това 3 годишно момче погледнала снимката, забелязала нещо шокиращо. Забелязала, че нещо не е наред с очите му. В дясната зеница имало странен блясък. В началото майката помислила, че това е проблем само на снимката, обаче лелята настоявала да отидат на лекар, офталмолог.

Докторът диагностицирал шокиращо заболяване: Момчето имало ретинобластом в двете очи.

След четири месеца химиотерапия, туморът в дясното око намалял, както и по-малкият тумор в лявото око. Благодарение на лелята, животът на детенцето е спасен. Въпреки това, той ще остане сляп с дясното око. За щастие всеки от нас може да открие това.

Направете снимки със светкавица. Ако забележите някой от тези признаци, незабавно отидете на очен лекар:

Когато зениците са с различен цвят, спешно трябва да потърсите помощ от специалист. Всеки родител трябва да знае това. По този начин можете да спасите живота на детето си. Споделете този пост с приятелите си, може би ще помогнете на някой, веднага да реагира.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!