img

Теди Велинова шокира с това, което направи след раздялата с д-р Енчев!

/
/
/
1207 Views

Раздялата между Теди Велинова и д-р Енчев разтърси светските среди, а оказа се и самата Теди, която първоначално сподели, че разбира за това от медиите.

Малко след първоначалната информация семейството изпрати официално съобщение до медиите, в което се обяснява, че след 8-годишно съвместно съжителство двамата са взели решение да продължат живота си поотделно, без да изтъкват причините.

За Теди Велинова обаче, ситуацията съвсем не изглежда толкова ясна, колкото може би му се иска на д-р Енчев, който в началото дори потвърди новината от операционната чрез асистентката си.

Моделката определено е в шок от случилото се, а това, което направи, шокира не само доскорошната й семейна половинка, но и всичките й близки. Теди изтри всички снимки с д-р Енчев от личните си профили в социалната мрежа, с което показа недвусмислено какви са намеренията й оттук нататък.

Засега пластичният хирург пази снимките на вече бившата си любима, но да видим ще последва ли примера й.

Явно новината за раздялата не е била очаквана и предвидима за Велинова, която ясно показва, че повече не иска и да чува за бащата на двете си деца.

Припомняме, че Теди Велинова и д-р Енчев са заедно от 2011-та и поне досега бяха смятани за една от най-стабилните двойки в светските среди.

В началото на 2013-та.пластичният хирург дори падна на колене пред Теди и й предложи брак в Рим, но до сватба така и не се стигна.

Двамата имат две деца – синът им Филип се роди през 2013-та, а дъщеричката им София дойде на бял свят в началото на 2017 г./show.blitz.bg

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!