img

Димитър Рачков и Мария Игнатова заедно на рожден ден, но не се поглеждат

/
/
/
1153 Views

Водещ на партито бе Димитър Рачков, докато Мария делеше компания с продуцента на „Супершоу Невада“ Димитър Станчев

Съпругата на продуцента Маги Халваджиян Кремена отбеляза с луд купон своя 50-ти рожден и сред звездните й гости бяха и Мария Игнатова и Димитър Рачков, които се разделиха за втори път преди месеци.

Двамата обаче, този път запазиха добрия тон, за разлика от първата си разлъка и могат да бъдат засечени заедно по светски събития, на които трябва да присъстват. Въпреки че бе видно за всички, че избягват дори да се поглеждат, камо ли да застават в непосредствена близост един до друг.

Те, заедно с другите водещи на „Господари на ефира“ като Малин Кръстев и Герасим Георгиев-Геро се раздадоха на партито на жената на Маги.

По традиция рождения си ден Кремена отбеляза в своя клуб в центъра на София, където винаги купоните продължават шумно и до зори.Сред гостите бяха още победителят в последните „Капки“ Стефан Илчев, тв водещата Гала и Джуджи, която отскоро е безработна.

Водещ на партито бе Димитър Рачков, докато Мария делеше компания с продуцента на „Супершоу Невада“ Димитър Станчев.

Маги поднесе една от най-емоционалните изненади на жена си – песен.“Кремена ще го запомни този рожден ден! Рачков, Геро, Малин, Рафи, Албена Михова и Милица направиха абсолютно лудо шоу! А аз и Любо дори ударихме един дует!“, похвали се Халваджиян./show.blitz.bg

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!