img

Гръм в рая! Гимнастичката на Кобрата призна: Заедно сме!

/
/
/
1902 Views

Гимнастичката Стелиана Янкова смени Андреа в обятията на Кубрат Пулев. Най-успешният ни боксьор има връзка с младото момиче от поне една година, твърди „Уикенд“.

Самата Стелиана е потвърдила слуховете, които се носят за нея и Кобрата. След като в началото на седмицата тръгнала мълвата, че именно тя е актуалната приятелка на Пулев, нейни съотборнички звъннали да я попитат така ли е.

„Да, вярно е – заедно сме“, била лаконична Стелиана. Тя обаче на този етап не иска дава каквито и да е изявления. Причината е изричното настояване на Кубрат Пулев отношенията им да останат тайна, докато и двамата не преценят да ги оповестят официално.

23-годишната Стелиана е от Търговище, но живее в София. Красавицата е бивше гадже на сина на Аня Пенчева и Ивайло Караньотов – Ангел Караньотов. Именно спортът събрал фината мацка с боксьора, твърдят източници на изданието.

До заварката се стигнало, докато гимнастичката тренирала във фитнеса на Кобрата, където боксьорът я забелязал и останал като омагьосан от красотата й.

Кубрат дори заживял със Стелиана тайно от Андреа. Когато пухкавата чалга звезда научила, буквално рухнала.

Източник: БЛИЦ

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!