img

Поискаха от Глория да плати откуп за дъщеря си – ето реакцията на певицата:

/
/
/
8047 Views

Както писаха нашенските медии, преди дни хакери пробиха профила в Инстаграм на Симона Загорова , като в следствие на атаката младата певица остана без него. Подобна съдба сполетя и други известни личности у нас напоследък.

Дали хакерските атаки са организирано дело на един извършител или са случайни попадения, засега остава неизвестно.По-интересното, обаче, е, че хакерите поискали от Глория да плати  откуп , за да възстановят профила на дъщеря ѝ! Според Глория хакерите били млади турски студенти, които не разполагат с много пари. Вместо да се подаде на изнудванията им обаче, изпълнителката ги издала в полицията.

Глория и Симона

Глория не уточнява колко пари са поискали престъпниците, но при подобен случай откупът се движи около 5 хиляди лева, пише „Хотнюз“. Подобна сума не е проблем за Глория, но тя предпочела да застане на страната на закона и затова сега моли почитателите си да последват новия профил на дъщеря й. Симона пък пуска нова песен напук на неприятностите в социалната мрежа.

Глория пък продължава любовното си лято в Гърция, след като преди дни най-после разкри мъжа до себе си. Пловдивският бизнесмен и певицата прекарват всяка минута на гръцкото море.

Източник: За жената

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!