img

Красивата Яна на Петко си показа силикона

/
/
/
2281 Views

Красивата съпруга на Петко Димитров – Яна показа уникалната си фигура и тунингования си бюст тези дни на морето. Бившата танцьорка привлича вниманието буквално като магнит.

И преди корекцията на бюста Яна успяваше без много усилия да става център на интереса, а камо ли сега, когато гръдната й обиколка е доста по-пищна.

Наскоро красавицата позира с опасно изрязан бански, тип „триъгълници“, който едва успя да скрие силиконовия й бюст, пише „Галерия“. Според изданието Яна е наблъскала гърдите си с общо 800 кубика – по 400 във всяка, ползвайки услугите на един от най-известните специалисти у нас.

Гърдите на Златка Райкова станаха огромни

В началото Петко, който е против пластиките, не бил съгласен, но след появата на второто им дете, склонил жена му да си напълни пазвата, за да има по-голямо самочувствие.

Тя обаче, за разлика от много други родни звезди, изобщо не е прекалила с кубиците, защото гърдите й стоят много съразмерно и почти естествено.

Припомняме, че по вpeмe нa yчacтиeтo cи в „Дeнcинг cтapc“ пpeди няколко гoдини, тaнцьopĸaтa вce oщe нямaшe cилиĸoн, но беше толкова атрактивна и секси по дансинга, че тогава никой не забеляза, че гръдната й обиколка не е от най-големите./show.blitz.bg

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!