img

Ето красавицата, заради която Кобрата заряза Андреа – двамата живеели заедно от 2 години, планирали наследник (Снимка):

/
/
/
15789 Views

След като раздялата между Кубрат Пулев и дългогодишната му половинка Андреа вече е неоспорим факт, стана ясна и причината, поради която боксьорът сложи край на партньорството си с фолк-певицата. Както медиите вече шушукаха, причината е в друга жена – младата красавица Стелиана Янкова , предава HotArena, цитирайки свои източници.

Тъмнокосата девойка е родом от град Попово и е на скромните 22 години.

Свежа, млада и доста естествена, съдейки по фотосите, които стигнаха до нас.Кубрат и Стелиана

Кобрата и Стелиана се запознават преди две години. Това се случва в един от любимите ресторанти на спортиста в София – Samer Grill House, който се намира в началото на Южния парк. Искрата между тях бързо пламва и не след дълго двамата заживяват под един покрив.

В началото Пулев е сметнал, че не трябва да казва на Андреа за новото си гадже. Впоследствиефолкпевицата разбира и буквално рухва. Изпада в тежка депресия, почти не спира да плаче и започва да има сериозни проблеми със съня си. Заспиването нощем става мисия невъзможна за нея.

Кобрата и Стелиана били що-годе дискретни. За отношенията им първа узнала нейната сестра, която е с 4-години по-малка от нея. Момичето дори често е било откарвано до университета, в който учи, лично от Кубрат. След това и родителите на Янкова научили и подкрепили новата двойка. Майката и бащата на Стелиана дори били в публиката по време на срещата на боксьора в „Арена Армеец“ и викали за него.

А защо ние разбираме чак сега за връзката им? Защото Андреа и Пулев се споразумели една година никой да не разбира за това, че всъщност са разделени.

Запознати с новия живот на спортиста са категорични, че той е лудо влюбен в новата си приятелка и въпреки че тя е с 16-години по-малка от него, двамата вече планират да създадат и наследници. Вече няма причина да крият любовта си и нищо чудно и за сватба да се чуе съвсем скоро.

ИЗточник: За жената

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!