img

Славена Вътова окоси тревата… полугола!

/
/
/
2716 Views

Славена Вътова отдавна не беше нагорещявала така социалните мрежи, при това не със снимки от плажа, както е най-очаквано да се случи в този период от годината. Фотосът е от… градината на Катето Евро в Панчарево.

На кадъра синеоката красавица e заела меко казано предизвикателна поза и… коси тревата, а актрисата се залива заедно с нея от смях. Очевидно Славена Вътова и Катето Евро са си спретнали много закачливо гости, поне съдейки по емоциите от градината.

„… да „запечатваме“ щурите моменти и да не забравяме, че е важно да ги създаваме и изживяваме!“, пише Вътова в социалната мрежа, а от коментарите след това става пределно ясно колко много е допаднал този фотос на почитателите й.

Славена, която тази есен ще заеме един от столовете в журито на „България търси талант“, не за първи път нагорещява мрежата с перфектните си мерки и поддържано с усилени тренировки тяло. Разбира се, често споделя и моменти от екзотичните си ваканции.

Сами може да предположите колко високо вдигат снимките й градуса на вълнението във виртуалното пространство./show.blitz.bg

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!