img

Прочут водещ шокира: Лейди Даяна се е заселила в 4-годишния ми син

/
/
/
1177 Views
Обикновено децата разказват на родителите си смешни, безсмислени истории, които току-що са се появили в главите им. Но синът на австралийския телевизионен водещ Дейвид Кембъл споделя нещо доста ужасяващо със семейството си. Според баща му 4-годишният Били вярва, че той е превъплъщение на принцеса Даяна и споделя подробностите от живота й, за които не може да знае, предават световни медии.

Всичко започнало, когато малкото дете посочило снимките на принцеса Даяна и казало: “Виж! Това съм аз, когато бях принцеса.” Били също говори за двамата си сина. Очевидно имал предвид принц Хари и принц Уилям.

“Той започна да говори за двете си „момчета“. Когато го попитаха какви момчета, тогава нашият 3-годишен син отговори, че момчетата са негови „синове“, разказва водещият.

Дейвид описал случая, когато синът му споменал за своя брат на име Джон. Първоначално родителите смятали, че синът не бил прав. Но тогава това изявление ги изплашило много – открили, че принцеса Даяна има брат Джон, който починал преди да се роди.

Едно от най-ужасните неща за родителите било последното изказване на Били, в което детето изглежда се позовава на смъртта на принцеса Даяна.

“Аз съм като принцеса. Но щом сирените завиха, вече не бях такава”, казало детето.

Превод: БЛИЦ

error: Съдържанието на сайта е защитено!