img

Джулиана Гани вае фигура не с тренировки, а с Фотошоп! Ето как я разконспирираха (Снимки):

/
/
/
2931 Views

Джулиана Гани ни бомбардира с фотоси на перфектно изваяното си тяло напоследък. Следват стотици лайкове и коментари, колко добре ѝ се отразяват тежките тренировки в залата.

Само че перфектните ѝ форми се оказаха плод не на физическите усилия, а на усилия пред компютъра и солидна доза Фотошоп. Всъщност силиконката има тлъстинки, над които коригиращата програма денонощно се труди.

 

Феновете на тунингованата моделка я уличиха в заблуда и то по възможно най-елементарния начин, пише „Телеграф“. Знойната силиконка май не е толкова знойна или поне перфектна, колкото се определя.

Джулиана Гани фотошоп

Малката Джулка се фука с поддържан външен вид, а същевременно споделя кадри как се храни и какви точно упражнения прави. Оказа се обаче, че има доста голяма заблуда в публикуваните от Джулиана кадри.

Не за първи път Гани се излага с фотошопираните си кадри. Неотдавна, улисана в извайване на форми с програмата, тя така се бе увлякла, че остана без очи на снимката, което й навлече големи подигравки в публичното пространство.

малката Джулка

Непознати лица разпространиха поредица от колажи на моделката, които включват снимки на моделката без фотошоп и обработени файлове. Разликите са налице, а най-видими са промените в извивките на корема на блондинката.

И както казахме, очевидно перфектните й форми в мрежата не се дължат толкова на тренировките, колкото на редовна намеса на фотошопа.

Източник: За жената

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!