img

Мария Игнатова заголи бедър до известен мъж и съсипа Рачков (СНИМКА)

/
/
/
4607 Views

Мария Игнатова удари Рачков право в сърцето. Русокосата фурия се завърна като водеща, пише в. „Уикенд“.

Тя отново е част от екипа на „Господарите” и се появи в тандем с Румен Угренски във втория епизод на новия уеб формат.

Слуховете, че Мария е останала без финансови приходи заради разлъката с р, се оказаха преувеличени. След раздялата блондинката в действителност изпаднала в емоционална дупка и за известен период била без сигурна работа, но бързо се съвзела и сега демонстрира на драгите зрители отлично настроение и перфектна визия.

Последният епизод на „Господари на уеба” бе заснет край басейн, а водещата показа стройни бедра по бански.

Изглежда, че Рачков и Игнатова са заровили томахавката, защото неотдавна се появиха на светско събитие и дори размениха няколко реплики от любезност. Актьорът също е част от екипа на „Господарите” и от време на време се засича с бившата на работа, затова преценил, че е по-добре да не се държи детински.

В продължение на 10 години Мария и Митко ту се събираха, ту се разделяха, но последната им разлъка бе окончателна. Говори се, че Рачков бил бесен заради многобройните изневери на блондинката и това довело до безвъзвратен край на интимните им отношения.

Тв звездите се превърнаха в доказателство за това, че счупеното трудно успява да се залепи и не съумяха да възкресят любовта си.

Говори се, че Игнатова загубила много пари покрай раздялата си с Рачков, защото преустановила участията си с него по халтури и частни партита.

Предаването „Господари на ефира” пък бе свалено от екран, но за късмет на блондинката, наскоро се завърна в нов уеб формат. Отсега нататък шоуто ще се излъчва само в интернет пространството, а Мария ще води в тандем с Румен Угрински.

It is main inner container footer text
error: Съдържанието на сайта е защитено!